WELCOME TO THE KIDSPORT

TEAM WEBPAGE

Return to Kidsport's Home Page

Twinkle Stars - Mon & Fri 5:00-6:00

This is for our pre-school age gymnasts that show great listening skills and body control! They meet twice a week for 1 hour each class, 2 hours total for the week.

Super Stars - Mon & Fri 3:30-5:00

Super Stars consist of young gymnasts that show a great deal of potential by listening well, showing good body awareness and a great deal of strength. Super Stars meet 2 times a week for 1 and½hours each class for a total of 3 hours a week.

Training Team - Tues & Thurs 3:30-5:30

Our basic skill list is growing and so is our attention span! We are getting stronger andmore focused on becoming a competitive gymnast one day! Training Team meets 2 times a week for 2 hours each class for a total of 4 hours a week.

Strength & Flexibility - Wed 6:30-8:30

This class is for the gymnast that is serious about improving their strength and flexibility. It will be 2 hours once a week in addition to your regular class and is open to all teamgymnasts.

Team E - Tuesday & Thursday 5:30-8:30

These gymnasts will be competing Brone this upcoming 2012-13 season!

They meet 2 times a week for 3 hours each class. They will also have the option of attending the

Strength & Flexibility Class for an addition 2 hours each week!

Team D - Mon,Wed & Fri 3:30-6:30 or 4:00-7:00

This team will be competing Silver this upcoming 2012-13 season. They will meet three days a week for 3 hours each class. They may also sign up for the Strength & Flexibility class.

Team C - Mon. & Fri. 5-8,Wed. 3:30-6:30 or 4:00-7:00

This team will be competing Gold or Platinum for this upcoming 2012-13 season. They will meet three days a week for 3 hours each. They may also sign up for the Strength & Flexibility class.

Team B - Monday, Thursday & Friday 5:00-9:00

Team B competed Platinum this past season and are training for Level 7. They will meet 3 times a week for 4 hours each class.

Team A - Monday, Tuesday, Thursday & Friday 5:00-9:00

Team A has competed Level 7 or higher in previous seasons. They will come to 4 classes a week for 4 hours each class.

2012 Fall Schedule